Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

About Me

Mijn naam is Violet Borneman, internationaal gecertificeerd yoga docente, en Yoga Therapeut i.o. Ik ben getrouwd en ben moeder van een zoon.

In het dagelijks leven was ik naast mijn functie als onderzoek wetenschapper (Ir., MSc. Life science & technology, TU Delft), sportinstructrice en yogadocente. Mijn voorliefde voor sport is als kind zijnde al ontluikt, aangezien mijn vader eigenaar van een sportschool was. Ik heb dan ook menig sportdiploma’s behaald, waaronder diverse vormen van yoga, body-pump, aerobics, steps, streetdance, diverse vormen van zumba, en nog vele anderen. Voor mij is Yoga is toch wel dé manier om zowel fysiek als mentaal in balans te komen (het is een levensstijl), en dit heeft mij dan ook het meest opgeleverd, betreft gezondheid. Daarom ben ik in december 2019 gestopt met mijn baan als onderzoek wetenschapper om mij volledig te wijden aan mijn passie en te deze delen met iedereen die op zoek is naar een gezondere, uitgebalanceerde levensstijl.

Ik ben internationaal Yoga Alliance gecertificeerde instructeur in diverse yogastijlen, gecertificeerd Stoelyoga docent, gecertificeerd Dynamic Spiral Yoga Teacher, en Yoga Therapeut i.o. Daarnaast ben ik wetenschappelijk docent en studentencoach bij The Yoga Therapy Institute. En mijn reis is nog lang niet klaar: Yoga is gewoon veel te leuk! Mag ik jou meenemen in mijn reis?

Collegae en klanten beschouwen Violet als een warme, down-to-earth, maar ook enthousiaste docente met integriteit. Vertrouwen, eerlijkheid en veiligheid staan bij haar hoog in het vaandel.

Violet’s andere expertisegebieden zijn onder meer door sport veroorzaakte gezondheidsproblemen, seizoensgebonden depressie, angstaanvallen en burn-out.