Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Open dag Waddinxveen

Open dag Zaterdag 13 april van 10.00-16.00 uur

De grote opening van Born4Yoga! Op deze open dag in Waddinxveen bent u van harte welkom voor een hapje en een drankje en om kennis te maken met diverse vormen van yoga, die aangeboden worden in het nieuwe programma per 1 april 2019 zoals; yin yoga, power/vinyasa yoga, en stoelyoga.

U kunt vrijblijvend informatie vragen bij onze medewerkers gedurende het gehele event, en aan Violet zelf (tussen de lessen door, in de lunchpauze en na de laatste les in de middag). Als u enthousiast bent geworden van deze lessen, willen onze ‘Born4Yoga-Friendz’ u op de open dag helpen met het inschrijven van uw les naar keuze en kunt u gebruik maken van de early bird actie! (zie onderaan de pagina).

Klik HIER om aan te melden voor een gratis proefles op de open dag !

Herman Heijermanslaan 4
2741 ZJ Waddinxveen

 

Als klap op de vuurpijl geeft Born4Yoga 1 persoon een half jaar gratis yoga weg!*

U hoeft hiervoor alleen maar naar deze vrije inloop open dag te komen, zonder enige verplichting, en uw naam en email adres achter te laten om kans te maken op deze actie! Meer informatie krijgt u op de open dag zelf en de trekking zal ‘live’ te zien zijn op facebook.

U kunt zich opgeven voor één of meerdere verkorte GRATIS proeflessen die gegeven worden volgens het volgende tijdsschema:

Tijd open dag Les
10.15-10.45 uur Power  / vinyasa yoga
11.00-11.30 uur Yin yoga
11.45-12.15 uur Stoel yoga
13.15-13.45 uur Stoel yoga
14.00-14.30 uur Power  / vinyasa yoga
14.45-15.15 uur Yin yoga

Klik HIER om aan te melden

*  Geldig van april t/m september. Deze open dag actie is niet inwisselbaar voor geld, niet geldig in combinatie met andere acties, en is niet overdraagbaar. Het betreft een half jaar lang 1x per week een vaste yogales naar keuze (dus een vast lesuur op vaste dag en tijd)

Mag ik u 13 april warm verwelkomen op onze open dag in Waddinxveen?

OPEN DAG EARLY BIRD ACTIE

Tijdens de open dag op 13 april in Waddinxveen (en online t/m 13 april) kunt u zich inschrijven voor een blok van 7 lessen (i.p.v. de reguliere 10 lessen) met een korting van wel 25%! Dat scheelt u 17,50 euro! Voor deze actie geldt; wie het eerst komt, wie het eerst maalt, dus als de les van uw keuze vol zit kunt u zich op een wachtlijst plaatsen of een andere les naar keuze kiezen. Wij nemen hiervoor contact met u op binnen 5 werkdagen, zodat u vanaf 22 april van start kunt. Deze open dag actie kan niet gecombineerd worden met andere acties.

LAATSTE NIEUWS! EVE CHAIR MASSAGE KOMT OOK NAAR DE OPEN DAG!!!!
Terwijl u rondkijkt, informatie aanvraagt of op een les wacht, kunt u alvast genieten van een STOELMASSAGE van EVE!
Laat deze kans niet aan u voorbij gaan!!!!!

 

TIP: Bekijk ook onze andere vormen van yoga Yoga-vormen beschikbaar in Waddinxveen of Nootdorp en de vlog van Violet