Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Workshop Indiase Yoga

Onze speciale gast uit India Ravinder Jangra komt bij Born4Yoga 2 dagen een workshop geven! Op zaterdag 25 en zondag 26 juni komt Ravinder Jangra twee Indiase yoga workshops geven van 9.30-12.30 uur. Elke dag heeft een ander thema, maar beiden zijn met elkaar verweven. Je kan de workshops afzonderlijk volgen, maar we raden je aan om beide dagen te komen, want dit is echt TE leuk! En hoe vaak hebben we nou een echte Indiase yoga master op bezoek? Dus gun jezelf die echte diepte en ervaring vanuit India.

Thee, water, en versnaperingen zijn op lokatie. Engels-talig, maar er is iemand die kan vertalen aanwezig op beide dagen. 

Zaterdag 25 juni 2022:De eerste workshop op zaterdag zal in het licht staan van therapeutische yoga, waarbij elk individu een persoonlijke benadering krijgt voor zijn/ haar persoonlijke aandachtsgebied / probleem. Hierbij zal gebruik gemaakt worden van diverse asanas, afgestemd op het individu, pranayama (ademhalingsoefeningen) en meditatietechnieken. Dus alles wat jij op dit moment nodig hebt! 

Zondag 26 juni 2022:De tweede workshop op zondag zal in het teken staan van ‘zuivering’. Hierbij worden specifieke Indiase zuiveringsmethodieken gebruikt om het lichaam én geest op een andere manier te zuivering dan wij kennen in het Westen, bv. verschillende sathkarma-reinigingen. Deze zijn niet alleen gemakkelijk, maar ook aangenaam om te doen. Kom het zelf ervaren! 

Alle oefeningen zullen persoonsgebonden zijn en Ravinder is zeer ervaren om elk individu op persoonlijk niveau te laten ervaren wat voor jou werkt op basis van jouw fysieke conditie. Bij elke oefening zal Ravinder uitleggen hoe het lichaam werkt en hoe de yoga werkt voor het lichaam. Door middel van professionele fysieke begeleiding ga jij de kracht van de houding en yoga op een veilige manier ervaren in het hele lichaam en geest. Ook zal de helende kracht van mantra zingen en het hoe en waarom aan bod komen. Tijdens beide workshops is er gelegenheid voor vragen en antwoord. 


Ravinder heeft naast zijn Master’s degree of Yoga Science zijn doctoraal in philosophie aan de HNBG University (India) behaald. Tevens:
* is hij oprichter en eigenaar van Tapasya Yoga School, Ukraïne
* is hij hoofddocent Yoga Alliance Professional
* hestudeert hij al meer dan 30 jaar yoga
* is hij drievoudig kampioen van India in yogasporten (3 gouden medailles, 1 zilver en 1 brons)
* is hij headliner van yogafestivals en conferenties
* heeft hij honderden trainingen, masterclasses en trainingsseminars wereldwijd gegeven
Ik wil meer weten over Ravinder

Wil jij deze unieke kans ervaren om van een echte Indiase spirituele Master les te krijgen? Boek dan snel je plekje, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen (±10!).
Ja, ik kom beide dagen!
Ja, ik kom zaterdag!
Ja, ik kom zondag

Wanneer: zaterdag en zondag 56 en 26 juni 2022 van 9.30-12.30 uur
Kosten: 60 euro per dag of 110 euro voor beide dagen
Lokatie: Born4Yoga, Maalderij 12, 2741 LL, Waddinxveen